Archivi:(Roger Torrent) Declaració institucional del president de la Generalitat i del president del Parlament amb motiu del trasllat dels presos polítics a centres penitenciaris de Catalunya.jpg

Fail orginal(820 × 1 094 picsel, dimension : 361 KByte, sort MIME: image/jpeg)

Quell fail chì el ven de Wikimedia Commons e 'l po vesser doprad de alter proget. La descrizzion sora la soa pagina de descrizzion del fail l'è mostrada chì de sota.

Somari

Descrizzion
Català: El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Parlament, Roger Torrent, han fet aquest migdia una declaració institucional des del Parlament de Catalunya amb motiu del trasllat dels presos polítics a centres penitenciaris de Catalunya.
Data
Sorgent http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/306957/ca/declaracio-institucional-president-generalitat-parlament-motiu-trasllat-presos-politics-centres-penitenciaris-catalunya.do
Autor Jordi Bedmar Pascual
Generalitat de Catalunya
Alter version
processo di estrazione d'immagine
Questo file è stato ricavato da un altro file
: Declaració institucional del president de la Generalitat i del president del Parlament amb motiu del trasllat dels presos polítics a centres penitenciaris de Catalunya 001A.jpg
file originale

Licenza

This work was published on the website of the Generalitat de Catalunya gencat.cat. The legal notice permits the reproduction, distribution and public communication of the work and, furthermore, the transformation of the work in order to make derived works, for everyone and without time limits, and provided that it does not contradict any license or notice that a work may hold. The following conditions must be followed:
  • Not distort the meaning of the information. (see moral rights)
  • Always quote the source of the information.
  • State the date of the latest update of the information
To the uploader: Please provide a link to the original file and cite authorship as "Generalitat de Catalunya. Department of [name]. [Autonomous body, public Company]".

© El titolar del dirit d'autor de quell fail chì, Generalitat de Catalunya, el permet a chissessia de drovall per qualsessia fin, basta che el sia cità l'autor. A inn permetud la distribuzzion, i opere derivade, l'uso comercial e na quaiservoeur altra utilizazzion.
Atribuzzion:
Generalitat de Catalunya

Insegna

Sgionta una spiegazzion curta de cosa l'è che quell fail chì el rapresenta.

Element rapresentad in quell fail chì

representa

image/jpeg

checksum italian

eb8cec23c916261845cfe73e65f393a6584b19ec

369 293 Byte

altéssa ligure

1 094 pixel

larghesa veneto

820 pixel

Cronologia de l'archivi

Schiscia in su un grup data/ora per vedè l'archivi com 'a l'è che l'era in quell moment là

Data/OraMiniaduraGrandezzaUtentComent
corent09:12, 16 avo 2018Miniadura de la version di 09:12, 16 avo 2018820 × 1 094 (361 KByte)DiscastoFile:Declaració institucional del president de la Generalitat i del president del Parlament amb motiu del trasllat dels presos polítics a centres penitenciaris de Catalunya 001A.jpg cropped 79 % horizontally, 57 % vertically using CropTool with precise mode.

A gh'è minga de pagine che doperen quell fail chì.

Metadat