Karl-Heinz Rummenigge

Lombart ocidental Chest artícul al è scrivüü in Ticinés, ortografía LSI
Flag of Canton of Tessin.svg

Ul Karl-Heinz "Kalle" Rummenigge (nassüü ul 25 Setembru 1955 in Lippstadt) al è un ex fotbalör[1] Tudesch. Al è curentment ul president dal Mònaco de Baviera.

Ul Rummenigge in del 2008


Karl-Heinz Rummenigge
Informazion personai
Nom complet Karl-Heinz Rummenigge
Data de nascenza 25/9/1955
Lœg de nascenza    Lippstadt, Jermania
Savi in de la squadra Tacànt
Carera jovanil
1963-1974 Borussia Lippstadt
Carera de jogador1
Agn Squadra Pres. (Gol)2
1974-1984
1984-1987
1987-1989
Munegh
Inter
Servette
310 (162)
64 (24)
50 (34)   
Nazional
1976-1986 Jermania Ovest 95 (45)

1 Presenze in de la squadra e gol
contad per i campionai nazionai.
2 Presenze (Gol)

PalmarèssModifiché

Titoi nazionaiModifiché

Munegh de Baviera: 1979-1980, 1980-1981
Munegh de Baviera: 1981-1982, 1983-1984

Titoi internazionaiModifiché

Munegh de Baviera: 1974-1975, 1975-1976
Munegh de Baviera: 1976

Nazional TodescaModifiché

Italia 1980
Ortografia SL


ReferencesModifiché

  1. LSI vol. 2

Lian da föraModifiché