I Modena City Ramblers (anca cugnussüü 'me M.C.R.) i henn un grupp folk talian nassüü in del 1991. La so müsega a l'è inflüenzada de tema celtich, e la pö vess cumparada a la müsega folk rock. La band l'ha vendüü püssee de 500,000 albüm. Cugnussüü per la so politega de sinistra, i so test de spess i denunscia la Mafia e 'l fascism.

I M.C.R. in d'un collage de member.

Biugrafia Modifega

 
«Hemm tacaa sö per hobby, per ver e semplis devertiment. Gh'erum un'impronta punk, navum a sunà senza gnanca pruvà, quajvölta serum in 6, quajvölta in 7, anca in 11.»
(El Franco D'Aniello)

I Modena City Ramblers i s'henn furmaa in del 1991 de un grupp de amiss che'l vureva sunà müsega tradiziunal irlandesa. El prim a nà dent i henn staa l'Alberto Morselli, el Giovanni Rubbiani e l'Alberto Cottica (anmò in Lontano da dove), el Chris Dennis (member furmal de i Nomadi), el Filippo Chieli, el Franco D'Aniello e 'l Luciano Gaetani de l' 'Abazia dei folli. El dé de San Patriss in del 1991, dürant un cuncert in d'un pub a Modena, i han scernii el nom de Modena City Ramblers. El nomm l'è un umagg a i Dublin City Ramblers, un grupp irlandes. [1]

Furmaziun Modifega

Ex member Modifega

Discugrafia Modifega

Riferimencc Modifega

  1. L'Alberto Morselli in la so biografia Arqiviad qé: [1]
  2. Tour 2008